28/11/2008

Seetharaman Narayanan

Στο συρτάρι: inner geek,θαύμα — helion @ 10:27 πμ

Λόγος Nο 1713 που λατρεύω το νετ – ανακαλύπτω πως δεν είμαι η μόνη που περπατάει στο δρόμο επαναλαμβάνοντας σαν μάντρα το όνομα Seetharaman Narayanan στο μυαλό μου. Ανώτερος του Khaled Mardam-Bey των ηρωικότερων και πιο επικοινωνιακών χρόνων μου. Σήμερα δεν άντεξα και τον γκουγκλάρισα, έχει και λακάκια, κιούτ.

It has been said that Seetharaman Narayanan has evolved to the point where he is more Lens Flare than man. He can bevel and emboss through the power of sheer thought. (Okelvin)

7 σχόλια »

  1. Τρόμαξα λίγο. I am not alone τελικά. Τι σκατά έχει αυτό το κολο-όνομα και κολάνε όλοι;

    Σχόλιο by lukulius — 28/11/2008 @ 11:34 πμ

  2. Υπάρχουν λογικοφανείς εξηγήσεις, όπως πχ το πόση ώρα κάνει να φορτώσει το φώτοσοπ ενώ περιμένεις κοιτώντας το σπλας σκρην στην οθόνη, η σειρά αναφοράς του ονόματος, το εντυπωσιακό του *μηκος* – αλλά όλα αυτά είναι ασφαλώς στάχτη στα μάτια των αφελών. Είναι προφανές πως πρόκειται για σημείο εφαπτομένης ψι point, όπου έχει φθαρεί το χωροχρονικό πλέγμα και διαφαίνεται υπνωτικά το μάτριξ. Αν κοιτάξεις αρκετά έντονα και για πολλή ώρα θα το δεις και συ >8}

    All hail Seetharaman. Το έχεις πει δυνατά ποτέ; Γλιστράει μιλάμε.

    Σχόλιο by helion — 28/11/2008 @ 11:58 πμ

  3. Ok υπάρχει ελπίδα για τα μακριά ονόματα. Παιδάκια με ονόματα που τους δημιουργούσαν πρόβλημα στα μαθητικά τους χρόνια (http://www.katsekala.com/forum/showthread.php?t=7603), θα δουν μέρες ευημερίας και διασημότητας μόνο και μόνο επειδή το όνομά τους πιάνει δυο γραμμές σε σελίδα Α4. Με την σωστή επιλογή θέσης εργασίας θα πάρουν το αίμα τους πίσω για κάθε Γιαννάκη που τα δούλευε στο νηπιαγωγείο.
    Ήξερες ότι το αρχικό όνομα του LA ήταν ‘El Pueblo de Nuestra Senora la Reina de los Angeles de Porciúncula’ που θα πει ‘The Town of Our Lady the Queen of Angels of the Little Portion.’; Φτου σκωληκομυρμηγκότρυπα. Ο παπάς ο παχύς έφαγε παχιά φακή.

    Σχόλιο by Valeria — 28/11/2008 @ 3:07 μμ

  4. Βαλ, ευρισκόμεθα έμπροσθεν μιας μεταφυσικής εμπειρίας και συ μελετάς τις πρακτικές εφαρμογές; τσκ τσκ :p

    Σχόλιο by helion — 29/11/2008 @ 11:26 πμ

  5. Αχ, όχι και συ! Αναντάμ παπαντάμ κατηγορούμαι για τον απόλυτο ορθολογισμό μου :(

    Σχόλιο by Valeria — 29/11/2008 @ 11:36 μμ

  6. Ωχ μας πιάσανε. Ναι μεν ratio και ξερό ψωμί, αλλά και το πιο φανατικά ορθολογικό μυαλό δικαιούται ολιγόλεπτες διακοπές στο άλογον, αλλιώς επέρχεται παράνοια τύπου Dawkins vs Potter.

    Hare hare Seetharamannn :p

    Σχόλιο by helion — 30/11/2008 @ 1:08 μμ

  7. …σταμάτησα να διαβάζω κλασσικά παραμύθια στον γιό μου, όταν είδα το φρικαρισμένο του ύφος την ώρα που κοιτούσε την μαμά κατσίκα που ξέσκισε την κοιλιά του λύκου για να βγουν τα κατσικάκια που είχε μασήσει. Επίσης εκτιμώ ότι ο λύκος στα παραμύθια είναι εντελώς παρεξηγημένη προσωπικότητα, τον είχε κόψει η πείνα, βγήκε να φάει το καημένος και έγινε ο ΚΑΚΟΣ. Κι όσο σκέφτομαι πόσα κατσικάκια γάλακτος έχω τσακίσει το Πάσχα…

    Σχόλιο by Valeria — 1/12/2008 @ 8:28 πμ

RSS feed για σχόλια σε αυτό το post.

Άφησε σχόλιο

Powered by WordPress