10/9/2008

έ-λε-ος.

Στο συρτάρι: γκρίνια — helion @ 10:04 πμ

Δεν πολυβρίζω συνήθως, αλλά ανευρέθη νέο δυσπρόφερτο όνομα του Prince: είναι το “Εκείνος ο μαλάκας που μηνύει νήπια“. Η πέτρα του σκανδάλου εδώ.
Ο κόσμος πάει κατά διαόλου.

back when music was fun

Eλπίζω θερμά στην θριαμβευτική δικαίωση της Στέφανι, μια και φιλοδοξούμε στο άμεσο μέλλον να ανεβάσουμε με τις Κόρες μια εκτέλεση (κυριολεκτικά) του Μποχήμιαν Ράψοντυ των Κουήν. Bismillah!

6 σχόλια »

  1. με εντυπωσιασε αυτη η ειδηση.
    ελεος δεν λες τιποτα.

    περιμενουμε αυτην την εκτελεση με τις κορες πως και πως :)
    ωραιοτατο κομματι διαλεξατε.
    Beelzebub.

    Σχόλιο by ε — 11/9/2008 @ 12:55 πμ

  2. Δεν πείθομαι. Ο Prince είναι εκκεντρικός αλλά ήταν από τους πρώτους που αγκάλιασε την διανομή μουσικής μέσω internet, παρόλο που ομολογουμένως δεν είναι κι ο πιο φιλελεύθερος στη χρήση της. Εξάλλου δεν πείθομαι ότι η Universal δεν βάζει τον Prince μπροστάρη για να συνεχίζει την τρομοκρατία υπέρ των «δικαιούχων». Μη ξεχνάμε και μια πραγματικότητα: τα λεφτά οι καλλιτέχνες δεν τα βγάζουν απο τα albums, αλλά από τα concerts. Γι’ αυτό ο Prince είναι τόσο «σφιχτός» με το υλικό από τις συναυλίες του.

    Μπορεί να μην είναι 100% μπροστά, αλλα σίγουρα είναι περισσότερο από άλλους (γκουχmetallicaγκουχ).

    Σχόλιο by Korfio — 11/9/2008 @ 12:11 μμ

  3. Ψάχνω να βρω τις εκτυπώσεις των λύριξ, γιατί η Φρα τραγουδάει ό,τι της κατέβει, @#$!

    Σχόλιο by helion — 11/9/2008 @ 2:33 μμ

  4. Εύλογη καχυποψία, και άλλοι μου την είπαν που τα έβαλα με τον καημένο τον ανύποπτο καλλιτέχνη (ράιτ). Αλλά το γεγονός παραμένει πως μηνύουν για ένα κάκιστης ηχητικής ποιότητας σνίππετ από βιντεϊδιο, και ήθελα το κεφαλι κάποιου γι’ αυτό – και το Μπιμπισί μου σέρβιρε του Πρινς. Είναι και βλάκες στη Γιουνιβέρσαλ και δεν χαμπαριάζουν από συναγερμούς ιερής αγελάδας: ποτέ δεν τα βάζεις με βίντεο μωρών, ιδίως όταν χορεύουν.

    Σχόλιο by helion — 11/9/2008 @ 3:02 μμ

  5. Μπορείτε στο βίντεοκλίπ που ετοιμάζετε να συμπεριλάβετε κάποια στοιχεία από εδώ?Τουλάχιστον το σημείο που ξεκινάει στο 1:40?

    Σχόλιο by alberich — 12/9/2008 @ 10:19 πμ

  6. Έτσι ξεκίνησε η όλη ιστορία – εβαλα ΜπΡαψ στο αυτοκίνητο, το κόρους στα πίσω καθίσματα ανταποκρίθηκε ένθερμα, θυμήθηκα τον Wayne και τους διευκρίνισα τι πρέπει να γίνει στο συγκεκριμένο σημείο. Αλλα ρε συ, ο αυχένας μου :P

    Σχόλιο by helion — 12/9/2008 @ 10:34 πμ

RSS feed για σχόλια σε αυτό το post.

Άφησε σχόλιο

Powered by WordPress