24/6/2008

Νόμος πλαίσιο

Στο συρτάρι: θαύμα,σημειώσεις — helion @ 12:47 πμ

Τους παραπάνω κανόνες συνέγραψε λέει η αποστάτισσα αδελφή Corita για το Τμήμα Τεχνών του Immaculate Heart College, ή ίσως ο John Cage. Κάθε feelgood σετάκι μου προκαλεί καχυποψία (ιδίως αυτά σε πάουερποιντ), αλλά αυτό έχει ένα κάτι :)

Μέσω hi+low, το είδα και στο boingboing πάντως.

4 σχόλια »

  1. Makers are oh, so trendy these days – for a good reason too.

    must-read:

    http://www.shirky.com/herecomeseverybody/2008/04/looking-for-the-mouse.html

    Σχόλιο by dimitris — 25/6/2008 @ 12:57 μμ

  2. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, που έλεγε και ο Αντρέας. Παρεκτός και αν μας κόψουν το ρεύμα.
    Αν και το μέηκ επεκτείνεται και οφφλάιν, και πολύ θα ήθελα να δω τέτοια και στην ελλάδα.

    Σχόλιο by helion — 27/6/2008 @ 7:31 μμ

  3. Αυτό το “consider everything as an experiment” πολύ μου άρεσε. Εφαρμογή παντού, είσαι δεν είσαι φοιτητής. Κάνεις ό,τι κάνεις, κοιτάς πως πάει, άμα πάει καλά κρατάς την πορεία και πας παρακάτω, άμα δεν πάει καλά γράφεις ένα paper στρίβεις δρόμο και πας ακόμα πιο παρακάτω. Μόνο που σε κάποιες περιπτώσεις το πείραμα μπορεί να πάρει χρόνια για να δώσει αποτελέσμα, θετικό ή αρνητικό, σαν κάτι πόσιονς του Χάρρυ Πότερ, άσε που μπορεί να σου σκάσει η φλάσκα και στα μούτρα και να μείνεις χωρίς μάτι. Δεν βαριέσαι χωρίς θυσίες δεν προάγεται η επιστήμη. Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Αλλά πάλι ένα καλό πείραμα θα ήταν η προσπάθεια να σου βγει το όνομα. Ήλιον τί θα γίνει με τα ποστ σου; Ούτε η “αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι” δεν προκάλεσε τόση βαθιά φιλοσοφική σκέψη στα litl grey cells μου.

    Σχόλιο by Valeria — 2/7/2008 @ 4:56 μμ

  4. συγγνώμη, έλειπα ξανά :)
    μια χαρά ντιρεκτίβες για να ζεις είναι, και τα πειράματα μην τα φοβάσαι, χανζαπλάστ και συνεχίζουμε ακάθεκτες με τις πατερίτσες, χοπ χοπ.

    Σχόλιο by helion — 10/7/2008 @ 8:25 πμ

RSS feed για σχόλια σε αυτό το post.

Άφησε σχόλιο

Powered by WordPress