2/8/2007

Ρατ τατ τατ

Στο συρτάρι: σημειώσεις — helion @ 9:55 μμ

Όπως τα γκάτζετ που περιγράφουν τη διάθεσή σου σήμερα: Seascape with Machine Gunfire του Marc Dennis.
Mέσω Giornale Nuovo. Κήγουωρντς θέρος, θερίζω, Ξέρξης, USS Indianapolis, φαινόμενο θερμοκηπίου και άλλα ασυνάρτητα, όλα μαζί.

6 σχόλια »

  1. Να υποθέσω ότι το φώτοσοπ έφτιαξε αριστουργήματα ή ο καλλιτέχνης την είχε στήσει και περίμενε να περάσει ένα αεροπλάνο γυρισμένο ανάποδα και να τσακιστεί στο σισκέιπ… ή πυροβολούσε με το ένα χέρι και πάταγε το κουμπάκι της κάμερας με το άλλο. Υπέροχες. Μα που τα βρίσκεις… Καλό Αύγουστο να χουμε.

    Σχόλιο by Valeria — 3/8/2007 @ 5:06 μμ

  2. Ξεγελάει ο νατουραλισμός, είναι ελαιογραφία και ο Ντέννις κλασικής τεχνοτροπίας ζωγράφος, πλην του σαρκασμού. Έτσι όπως βλέπω τα έργα του, μερικά θα ήθελα να τα εγχειρίσω λαθραία σε καμία γιαγιά να κάνει κέντημα με κλωστές Ντεμισέ. Καλόν Αύγουστο*** :)

    Σχόλιο by helion — 3/8/2007 @ 6:54 μμ

  3. Εγώ πάντως, όταν τελειώσω με τη Μπιενάλε, θα αγοράσω ένα πίνακα με τον γνωστό γερο-ναυτικό με το τσιμπούκι να το βάλω πάνω από το τζάκι και μία Γενοβέφα κεντημένη γκομπλέν για την τραπεζαρία. Πιστεύω αυτό το σχόλιο να είναι απόλυτα δηλωτικό για την άποψή μου για τη σύγχρονη τέχνη…

    Σχόλιο by Αθήναιος — 3/8/2007 @ 11:00 μμ

  4. Χεχε, ωραίο και λαλημένο. Καλό σου Αύγουστο, Κλω.

    Σχόλιο by Oneiros — 4/8/2007 @ 5:43 μμ

  5. @Αθήναιος – Χα! Να καλέσεις το Elle Deco μετά για φωτογράφιση. Πάντως, ούτε στο κέντημα δεν υπάρχει πλέον άσυλο, και η ραδινή μορφή η σκυμμένη πάνω από το αθώο εργόχειρο μπορεί να φιλοτεχνεί με σταυροβελονιά ένα αναιδέστατο φακ ή ένα αναμορφωμένο γυναικείο πρότυπο. Πιο ασφαλείς οι γιαγιάδες για φασόν – προς το παρόν και μέχρι να γεράσει η φουρνιά μας >:)

    @Oneiros: Το καλοκαίρι αυτό σου φυλάει τα καλύτερα για το τέλος. Έχω άποψη :)p

    γκουχ γκουχ

    Σχόλιο by helion — 5/8/2007 @ 1:13 πμ

  6. Ελαιογραφίες; Και αυτό σωστό για όποιον έχει μάτια να διαβάζει και να κατανοεί τί θα πει “oil on panel”. Η ζέστη, η ζέστη…

    Σχόλιο by Valeria — 5/8/2007 @ 6:16 μμ

RSS feed για σχόλια σε αυτό το post.

Άφησε σχόλιο

Powered by WordPress